Schadetaxatie

Uw verzekeringsmaatschappij wil weten hoe groot de schade is ? Wij kunnen dit voor u en uw verzekeraar taxeren. U krijgt een uitgebreid overzicht van de totale schade: demontage, herstelwerk, onderdelen, spuitwerk en bijbehorende kosten. Wij maken taxaties en verrichten schadereparatie’s voor alle verzekeraars, eventuele kortingen op uw eigen risico worden daarbij ook door ons met u verrekend. Bij alle maatschappijen regelen wij voor u de complete schade-afhandeling, van expertise tot aflevering. We kunnen vaak direct met de schadereparatie beginnen. U heeft geen geregel met geld en papieren en rijdt gewoon, zonder extra kosten, door in één van onze vervangende auto’s. Ondertussen zorgen wij voor een snelle vakkundige reparatie met 4 jaar FOCWA-garantie.


Als Bovag autoschade herstelbedrijf geven wij  garantie voor een periode van 4 jaar, alleen van toepassing op de herstelling, tenzij anders schriftelijk overeengekomen.

Lees hier alles over de BOVAG Garantie.

Op 12 april 2015 was Wennink te zien in het programma LifestyleXperience. Gilbert Wennink legde uit hoe het precies gaat met schade en verzekeringen.

Stap 3

U kunt uw schade melden bij ons aan de balie of bij uw tussenpersoon of verzekeraar. Eventueel vullen we samen met u het schadeformulier in. Indien gewenst kunnen wij de schademelding voor u doen.

Wanneer u de melding door ons laat uitvoeren vergeet dan niet de volgende zaken mee te nemen:

  • Kenteken deel I en II
  • Groene Kaart / telefoonnummer tussenpersoon
  • Het beschadigde voertuig


Het belangrijkste is dat we uw naam en adresgegevens weten.