Ruitreparatie

Met ruitreparatie wordt zowel de kras- als de sterverwijdering uit autoruiten bedoeld. De systemen verwijderen moeiteloos en snel krassen en sterren uit vlakke en lichtgebogen glasoppervlakten. Met deze unieke mogelijkheid een gemonteerd glasproduct te bewerken worden grote directe en indirecte kostenbesparingen mogelijk. Voordelen van het ruitreparatiesysteem zijn dat er niet gedemonteerd hoeft te worden, dat de klant er op kan wachten en dat er geen onnodige vervanging van de autoruit plaats vindt. Indien reparatie toch niet mogelijk blijkt, verzorgen wij ook de vervanging van uw ruit(en).


Als Bovag autoschade herstelbedrijf geven wij  garantie voor een periode van 4 jaar, alleen van toepassing op de herstelling, tenzij anders schriftelijk overeengekomen.

Lees hier alles over de BOVAG Garantie.

Op 12 april 2015 was Wennink te zien in het programma LifestyleXperience. Gilbert Wennink legde uit hoe het precies gaat met schade en verzekeringen.

Stap 3

U kunt uw schade melden bij ons aan de balie of bij uw tussenpersoon of verzekeraar. Eventueel vullen we samen met u het schadeformulier in. Indien gewenst kunnen wij de schademelding voor u doen.

Wanneer u de melding door ons laat uitvoeren vergeet dan niet de volgende zaken mee te nemen:

  • Kenteken deel I en II
  • Groene Kaart / telefoonnummer tussenpersoon
  • Het beschadigde voertuig


Het belangrijkste is dat we uw naam en adresgegevens weten.