Over ons

Autoschade en Spuiterij Wennink werd op 4 april 1987 opgericht. Het bedrijf groeide gestaag en mede hierdoor werd besloten tot uitbreiding en vernieuwing. Thans voldoet het aan de strenge milieuvoorschriften van deze tijd en is daarmee klaar voor de toekomst.
De spuitcabine is ingericht volgens de laatste normen, het personeel maakt gebruik van de nieuwste technologie├źn waardoor uw auto weer snel en professioneel schadevrij is.

Wat denkt u van het Audatex systeem waarmee wij zeer snel uw schade kunnen vaststellen of de mileuvriendelijke watergedragen lakken die tot eindeloos veel kleuren te mengen zijn.
Wij beschikken over een nieuwe foto-spectrometer, waarmee wij alle lakken kunnen inscannen. De lakcomputer zoekt en maakt en vervolgens een passend recept bij, zodat eventuele kleurproblemen bijna niet meer voorkomen.

Ons team, bestaande uit 5 mensen, adviseert bij schade en repareert vakkundig en snel.


Als Bovag autoschade herstelbedrijf geven wij  garantie voor een periode van 4 jaar, alleen van toepassing op de herstelling, tenzij anders schriftelijk overeengekomen.

Lees hier alles over de BOVAG Garantie.

Op 12 april 2015 was Wennink te zien in het programma LifestyleXperience. Gilbert Wennink legde uit hoe het precies gaat met schade en verzekeringen.

Stap 3

U kunt uw schade melden bij ons aan de balie of bij uw tussenpersoon of verzekeraar. Eventueel vullen we samen met u het schadeformulier in. Indien gewenst kunnen wij de schademelding voor u doen.

Wanneer u de melding door ons laat uitvoeren vergeet dan niet de volgende zaken mee te nemen:

  • Kenteken deel I en II
  • Groene Kaart / telefoonnummer tussenpersoon
  • Het beschadigde voertuig


Het belangrijkste is dat we uw naam en adresgegevens weten.