Industrie spuitwerk

Geen duizenden machines of onderdelen, maar juist úw product in de gewenste kleur. Daar gaat het om bij precisiespuitwerk. Waar de massa-industrie tekortschiet op dit gebied en u sommige producten specifiek wilt spuiten, daar staan wij voor u klaar. Wat betekent dit in de praktijk? Dat wij aircobuitenunits, beplatingen, machineonderdelen, diverse kunststofdelen en zelfs covers van mobiele telefoons kunnen spuiten in een kleur die u graag wilt. Wij spuiten ieder gewenst product in de door u gewenste kleur.


Als Bovag autoschade herstelbedrijf geven wij  garantie voor een periode van 4 jaar, alleen van toepassing op de herstelling, tenzij anders schriftelijk overeengekomen.

Lees hier alles over de BOVAG Garantie.

Op 12 april 2015 was Wennink te zien in het programma LifestyleXperience. Gilbert Wennink legde uit hoe het precies gaat met schade en verzekeringen.

Stap 3

U kunt uw schade melden bij ons aan de balie of bij uw tussenpersoon of verzekeraar. Eventueel vullen we samen met u het schadeformulier in. Indien gewenst kunnen wij de schademelding voor u doen.

Wanneer u de melding door ons laat uitvoeren vergeet dan niet de volgende zaken mee te nemen:

  • Kenteken deel I en II
  • Groene Kaart / telefoonnummer tussenpersoon
  • Het beschadigde voertuig


Het belangrijkste is dat we uw naam en adresgegevens weten.